nicoll russell studios
architects + interior designers

Palm Court Hotel

  

Aberdeen

The Palm Court occupies a series of former Victorian granite dwellings on Aberdeenís Seafield Road. Having been refurbished in the late 1980s the hotel had become somewhat tired when it was taken over a few years ago. Its new owner, the Glasgow based G1 Group, therefore wished to carry out a comprehensive refurbishment and extension to update its facilities.
 
Nicoll Russell Studios oversaw the extension of the existing hotel to form six new DDA compliant ensuite rooms and the refurbishment of the original building to form seventeen upgraded ensuite rooms, two bars, a lounge, restaurant, kitchens and new function room.
 
These works have brought the hotel up to current best practice in terms of DDA compliance, environmental health, fire safety and the Building Regulations.

Photography : Andy Baxter for NRS